Steun ons en help Nederland vooruit

Met heel veel plezier woon ik sinds 1995 in het centrum van Culemborg. Samen met mijn vrouw en -ondertussen- drie kinderen. Ik ben geboren en getogen op een boerenbedrijf in Bodegraven. Na mijn opleiding Civiele Techniek in Delft heb ik in verschillende functies gewerkt bij o.a. ingenieurs- en (projectmanagement)bureaus. Vanaf 2006 tot mijn aantreden als wethouder in april 2014 heb ik als ZZP-er gewerkt. Onder andere voor gemeenten als interim-manager.

Ik heb me altijd graag ingezet voor onze mooie stad. Bijvoorbeeld als lid van de Milieuadviesraad, de buurtpanels, medezeggenschapsraad van de Josefschool en in het bestuur van de D66 afdeling Culemborg. En nu dus in de rol van wethouder. Naar mijn idee is het belangrijk dat de lokale politiek maximaal gebruik maakt van alle kennis, ervaring, goede idee├źn en daadkracht die in de stad aanwezig is. Niet alleen ingegeven door alle veranderingen in het sociale domein, maar vanuit de oprechte overtuiging dat de stad, en dus wij allemaal, daar profijt van zullen hebben. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Deze opgave en ontwikkelrichting past goed bij D66 en haar gedachtegoed. Want D66 staat open voor vernieuwing, is nieuwsgierig en innovatief, pragmatisch en daadkrachtig. We zijn optimistisch, toekomstgericht en we realiseren ons dat alles om mensen draait. En juist daarom is D66 voor mij de partij waar ik me bij thuis voel.

 

Meer van Collin Stolwijk