Steun ons en help Nederland vooruit

Jos van Went

Raadslid

Ik ben geboren in de Bollenstreek (Lisse), en sinds 1988 woon ik met veel plezier in Culemborg samen met mijn vrouw en dochter. Na mijn opleiding Elektrotechniek in Delft ben ik beland in de wereld van leveranciers van grote computersystemen. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij bedrijven in Nieuwegein en Zaltbommel; nu bij een IT bedrijf in Hilversum in de functie van IT Consultant (Datacenter specialist). Naast mijn commercieel-technische werkzaamheden zit ik ook in de ondernemingsraad.

Al vele jaren voel ik me verbonden met het gedachtengoed van D66 en een paar jaar geleden ben ik lid geworden, en betrokken bij de D66-afdeling Culemborg.

Culemborg heeft veel pluspunten, zoals de centrale ligging (die mij hier destijds bracht), de rivier de Lek en de omringende natuur, de historische waarde en culturele activiteiten, en niet te vergeten het goede onderwijs.

Net als D66 ben ik optimistisch ingesteld en gericht op een toekomst die vol kansen zit.

De standpunten van D66 over belangrijke onderwerpen zoals onderwijs, duurzaamheid, lokale economie en ondernemerschap spreken mij erg aan. Ook een sociale omgeving en veiligheid voor iedereen zijn belangrijk. Ik wil me graag inzetten om Culemborg nóg beter en mooier te maken.

Meer van Jos van Went